Last news in Fakti

6 Февруари, 2022 15:33 1 487 2

Треньорът на ЦСКА 1948 II обясни защо прекрати контрола с Локо София

  • цска 1948 2-
  • владимир димитров-
  • локомотив софия-
  • футбол

"Червените" решиха да не излязат за второто полувреме, а наставникът изтъкна като причина фактът, че на терена не са се случвали нормални неща

 Треньорът на ЦСКА 1948 II обясни защо прекрати контрола с Локо София - 1

Треньорът на ЦСКА 1948 II Владимир Димитров обяви защо е решил да прекрати контролата с Локомотив София. „Червените” решиха да не излязат за второто полувреме, а наставникът изтъкна като причина фактът, че на терена не са се случвали нормални неща.

„Съжалявам, че се случи така. Трябва да се разбере, че не може едни хора да дерибействат, когато им е дадена власт. Не е само дузпата. Дузпа няма. Страничният съдия казва на главния, че дузпа няма, но той я дава на своя глава. Две груби влизания на футболист на Локомотив София. Не знам какво е състоянието на крака на нашия футболист. Той не може да стъпи, но не му се дава картон. В официален мач не мога да си позволя да направя това. Трябва да се случи нещо, за да не правят каквото си искат такива хора. Това не е импулсивно мое решение, говорим съм с ръководството. Прецених, че мачът се изнерви, ще се получат още контузии, нерви. Сметнахме, че не е нужно да играем второто полувреме”, започна наставникът.

„Още един път се извиних на колегите, че прекратих контролата. Те нямат вина. Съжалявам пак, наруших ритъма на тренировъчния процес на Иван Колев. Взех това решение с оглед на това, че на терена не се случваха нормални неща”, каза още Димитров.

„Това, което исках от играчите, те тактически го изпълниха. Това са млади момчета. Ние имаме само един опитен футболист. Тези момчета за един месец разбраха какво искам от тях. Няма как да не съм доволен от това, което видях. По време на официален мач няма как да го направя това. Нервите са си нерви. По-добре, че се случва на контрола, за да могат съответните органи да вземат мерки. Комуникацията между съдиите е много важна. За мен е тенденциозно това нещо, което се направи”, допълни треньорът на ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Локо

    7 1 Отговор
    Тия са най-големите противняци във А група, пардон в ефбетим лигата им. Какво им пречеше да се доизиграе приятелския мач?
    Но те си знаят съдбата, същата като на Верея Стара Загора, Царско сели и Витоша Бистрица!
    Фирмени отбори без фенове
  • 2 кУмУнист

    2 2 Отговор
    Нищо ново от оранжево, червени препознавачи. Тея са реплика на репликата, на микре.