Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 15:30 2 355 2

Фюри към Уайт: Женчо, имаш три дни, за да подпишеш! (ВИДЕО)

  • тайсън фюри-
  • дилиан уайт-
  • wbc

„Циганския крал“ вече губи търпение към своя сънародник

Фюри към Уайт: Женчо, имаш три дни, за да подпишеш! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Дилиан Уайт продължава да пази мълчание около потенциалния мач с Тайсън Фюри за пояса на WBC, а по всичко личи времето му изтича след няколкото призива от федерацията да грабва шанса си или да се откаже. „Циганския крал“ обаче е далеч от политически коректното говорене и в типично свой стил призова „Събирача на трупове“ да взема решение.

Къде се крие бе, нещастник? Остават ти само 3 дни, кучко! Подписвай договора, женчо!“, каза във видео-обръщение от своя профил в Twitter шампиона.

Смята се, че основният проблем пред Уайт е хонорара, на който държи. От лагера на Фюри твърдят, че той не е доволен от 11-те млн. долара, който са заложени за него, ако спечели пояса. Представителите му са заявили, че искат по-високо процентно разпределение на приходите, които на този етап са 80/20 за носителя на пояса.

В рамките на тази седмица се очаква движение по този казус, защото времето лети, а WBC със сигурност няма да позволи ново протакване, защото организацията губи пари от липсата на мачове за най-престижния ѝ пояс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Професора

    2 0 Отговор
    Фюри ще го накаже , лудо джипси