16 Февруари, 2022 17:30 2 038 0

Първият премиерен сериал по HBO Max ще бъде за ЛА Лейкърс

  • hbo max-
  • ла лейкърс-
  • възходът на династията лейкърс

Платформата тръгва официално от 8-ми март у нас

Първият премиерен сериал по HBO Max ще бъде за ЛА Лейкърс - 1
Снимка: HBO

HBO Max несъмнено се очертава да бъде най-чаканото нововъведение в интернет пространството през 2022 г., тъй като компанията гарантира, че ще ни радва с нови заглавия само два месеца след кино премиерите им. Сериалите пък ще са нещо обичайно, както бе и до сега в HBO GO. Първият от тях обаче си струва вниманието на спортните запалянковци, защото ще бъде посветен на Лос Анджелис Лейкърс.

Заглавието на сериала е „Възходът на династията Лейкърс“, който е базиран на книгата на Джеф Пърлман „Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angelis Lakers“.

В главните роли ще видим Джон С. Райли, Джейсън Кларк, Ейдриън Броуди, Куинси Исая, Сали Фийлд и Джейсън Сигъл, а изпълнителният продуцент и режисьор ще е Адам МакКей, който създаде „Наследници“ и „Q: В окото на бурята“.

Премиерата на спортния сериал ще бъде на 8-ми март, когато се очаква и HBO Max да дебютира на българска земя.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА