Last news in Fakti

19 Февруари, 2022 13:36 4 396 1

Вижте какво се случи със стадиона на Тотнъм (ВИДЕО)

  • тотнъм хотспър-
  • буря-
  • тотнъм-
  • футбол

Стадион „Тотнъм Хотспър” е едно от най-модерните и скъпи в целия свят

Вижте какво се случи със стадиона на Тотнъм (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Бурята Юнис продължава да създава големи проблеми в Западна Европа. Редица съоръжения и сгради пострадаха сериозно от ветровете, като на места във Великобритания те достигат до 90 мили в час.

Стадионът на нидерландския АДО ден Хааг пък остана без част от покрива си, а единият от пилоните, на който е поставено част от осветлението на съоръжението бе счупен.

Медиите в Англия разпространиха много любопитно видео относно ултрамодерния стадион на Тотнъм в Лондон и най-вече с покривната му конструкция. Във видеото се вижда буквално как покривът на съоръжението „пулсира” под поривите на вятъра.

На моменти записът дори изглежда нереалистичен, но специалисти обясняват, че конструкцията на стадиона е съобразена за подобни чрезвичайни ситуации.

Стадион „Тотнъм Хотспър” е едно от най-модерните и скъпи в целия свят. Съоръжението струваше на „шпорите” над 1 млрд. паунда.

Вижте видеото:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чалгар

    1 1 Отговор
    Павел Ковачев вземи да научиш български, казва се: Конструкцията на стадиона е съобразена за подобни извънредни ситуации. /подобни бедствия/скорости на вятъра/

    Учителите ти по български език си скубят косите, че не са ти писали двойки, когато е трябвало. Може би преподавателката ти по руски език е доволна и московците, които ти изпращат рубли също.