Last news in Fakti

19 Февруари, 2022 15:34 1 704 2

Бербатов: Роналдо е пример за подражание

  • димитър бербатов-
  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Очевидно е, че Роналдо е икона във футбола, постигнал е всичко и когато имаш такъв играч в състава си, трябва да се възползваш от това, да го търсиш за съвет и да слушаш това, което той казва

Бербатов: Роналдо е пример за подражание - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира темата за капитанската лента при “червените дяволи” и кой я заслужава повече - португалската суперзвезда Кристиано Роналдо или защитникът Хари Магуайър. Бившият български футболист бе съотборник с Кристиано Роналдо на “Олд Трафорд”, където благоевградчанинът игра между 2008 и 2012 година.

“Очевидно е, че Роналдо е икона във футбола, постигнал е всичко и когато имаш такъв играч в състава си, трябва да се възползваш от това, да го търсиш за съвет и да слушаш това, което той казва. Той е пример за подражание с начина, по който тренира и играе”, сподели Бербатов в редовната си колонка за популярна онлайн заложна къща.

“Има смисъл Роналдо да бъде капитан, защото е преживял всичко в играта. От друга страна, Магуайър е капитанът. Възможно е да направи някой странен, лош мач, но не мисля, че той би искал да бяга от отговорност. Ако изобщо двамата имат някакви различия, трябва да седнат заедно, да поговорят помежду си и с мениджъра и просто да си изяснят нещата”, написа още Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🐵🐵🐵

    3 0 Отговор
    Особено голичък
  • 2 В е л и к и я

    4 1 Отговор
    Няма кво да говорят , да дават капитанската лента на Роналдо иначе файда няма да има от това че е в състава ... в края на краищата той не е за пръв път и от скоро в Юнайтед , кога е играл и печелил трофеи с клуба къде е бил Макгуайър ... ! Според мен не е във форма но пък когато няма и стимул хептем е лошо , капитанската лента ще му ги върне/дано/ ....!