Last news in Fakti

19 Февруари, 2022 13:18 892 0

В ЦСКА си отдъхнаха: Защитник се размина с операция

  • цска-
  • тибо вион-
  • операция-
  • футбол

Очаква се в близките 10 дни Вион да поднови индивидуални тренировки, след което отново да бъде прегледан

В ЦСКА си отдъхнаха: Защитник се размина с операция - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на ЦСКА Тибо Вион няма да се подлага на операция. Французинът премина вторични прегледи, като специалистите, с които лекарският щаб на "червените" се консултира, препоръчаха консервативно лечение без оперативна намеса.

Очаква се в близките 10 дни Вион да поднови индивидуални тренировки, след което отново да бъде прегледан. 28-годишният бранител е извън терените от началото на месеца, когато пострада по време на контролата с Царско село, спечелена с 3:0.

Друг от футболистите, които все още са извън игра - Федерико Варела, се възстановява по план. Аржентинският плеймейкър продължава да не тренира с основната група и в средата на следващата седмица най-вероятно ще започне подготовка.

Индивидуално тренират също Браян Морено и Росен Божинов, който ще премине допълнителни изследвания в началото на следващата седмица.

Всички останали футболисти на ЦСКА се готвят пълноценно и ще бъдат на разположение на треньорския щаб за предстоящото гостуване на Славия от 20-ия кръг на Първа лига. Двубоят с "белите" е утре, 20 февруари, от 17:45 ч.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА