Last news in Fakti

7 Януари, 2022 22:00 1 091 0

ФИФА избира „Футболист на годината“ измежду Левандовски, Меси и Салах

  • фифа-
  • лионел меси-
  • роберт левандовски-
  • мохамед салах

Тримата изглежда са впечатлили най-много официалните лица на федерацията

Световната футболна федерация обяви официално топ 3 на най-добрите футболисти за изминалата 2021 г., като се очаква скоро да избере и №1 сред тях.

Робърт Левандовски, Лионел Меси и Мохамед Салах ще оспорват приза, благодарение на изявите си на клубно и национално ниво.

Полякът счупи редица голмайсторски рекорди и в същото време се окичи с титлата от Бундеслигата в цветовете на Байерн Мюнхен. Също така помогна на своя национален тим да се класира на Евро 2020.

Аржентинецът пък имаше основна роля в спечелването на Копа Америка, а в Барселона се оказа единствената причина клубът да се класира отново в Шампионската лига.

Египтянинът на свой ред бе най-добрият играч на Ливърпул, макар да остана без значимо отборно отличие. Междувременно изведе Египет за пореден път на финалите за Купата на африканските нации, където отборът се очертава да е един от фаворитите за титлата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА