Last news in Fakti

6 Март, 2022 20:12 1 459 2

Kърваво меле на мач в Мексико отне живота на двама

  • керетаро-
  • атлас-
  • мексико-
  • футбол-
  • бой-
  • жертви

Боят започна в 63-ата минута на трибуните на стадион "Ла Корехидора" в град Керетаро

Kърваво меле на мач в Мексико отне живота на двама - 1
Снимка:

Двама души са загинали, а повече от 20 са ранени и откарани в болница след кърваво меле, което прекрати мача от мексиканското първенство между Керетаро и Атлас.

Боят започна в 63-ата минута на трибуните на стадион "Ла Корехидора" в град Керетаро, столица на едноименния щат. Охранителите отвориха вратите на стадиона, за да позволят на феновете да избягат, но някои продължиха да си разменят удари, принуждавайки играта да бъде спряна и играчите да отидат в съблекалнята. Разиграха се хаотични сцени с ръкопашни хватки, яростни ритници и юмруци. Монитор на ВАР беше унищожен по време на сблъсъците, като в социалните мрежи бяха публикувани снимки с ранени фенове, лежащи на земята.

Първоначално имаше опасения за 17 загинали в мелето. Служителите от гражданска защита на щата Керетаро по-късно изясниха, че 22 души са били транспортирани в болници, като двама са в критично състояние.

Футболистите на двата отбора успяха да се приберат на бегом в съблекалните, докато охраната отвори вратите към терена, където семейства с малки деца можеха да бъдат видени да тичат на безопасно място.

След разразилото се кърваво меле между привържениците на Керетаро и Атлас, мексиканското първенство беше спряно до второ нареждане.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Света окончателно

    2 0 Отговор
    полудя. Виновни са лакомите либерали
  • 2 А, че те тия и без Путин

    0 0 Отговор
    Мрат здраво.