Last news in Fakti

6 Март, 2022 18:43 734 0

Кристиано Роналдо аут заради контузия в бедрото, Варан и Шоу с коронавирус

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига-
  • манчестър сити

Кристиано от петък не е тренирал

Кристиано Роналдо аут заради контузия в бедрото, Варан и Шоу с коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС


От Манчестър Юнайтед обясниха причината за отсъствието на няколко основни играчи от групата за дербито с Манчестър Сити. Кристиано Роналдо пропуска срещата поради контузия в бедрото. Мениджърът на "червените дяволи" Ралф Рангник разкри, че Рафаел Варан и Люк Шоу не са на разположение, тъй като са дали положителни тестове за коронавирус.

"Варан и Шоу дадоха положителни тестове за Ковид през седмицата. Еди (Едисон Кавани) тренира последните три дни, но в крайна сметка не се чувстваше достатъчно добре, за да играе. Кристиано има проблем с бедрото от петък и от тогава не е тренирал", обясни Рангник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА