Last news in Fakti

18 Март, 2022 01:15 4 411 0

Англичани разплакаха най-успешния тим в историята на Лига Европа след продължения

  • севиля-
  • уест хям-
  • лига европа

Украинец донесе успеха на „чуковете“ в този толкова интригуващ двубой

Англичани разплакаха най-успешния тим в историята на Лига Европа след продължения - 1
Снимка: БГНЕС

Уест Хям и Севиля завършиха 2:0 в полза на англичаните, макар и след продължения, за да видим как най-успешният тим в историята на Лига Европа пропуска възможността, за да играе още един финал, но този път на своя „Рамон Санчес Писхуан“.

„Чуковете“ изравниха общия резултат след гола на Томас Сучек в края на първата част, а това изнерви играчите и на двата тима, след като до втори гол така и не се стигна в редовното време.

Странното бе, че двамата треньори направиха само по една смяна, а Юлен Лопетеги извърши цели 5 в рамките на последвалите продължения.

Андрий Ярмоленко обаче се превърна в героя за англичаните в 112', след като именно той бе единствената смяна за Дейвид Мойс в редовните 90 минути. Украинецът след края на мача не успя да се израдва, както подобава, с оглед събитията в родината му, но все пак намери сили, за да свали тениската си и да я подари на човек с украинското знаме в трибуните.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА