Last news in Fakti

19 Март, 2022 11:00 2 407 1

Франсис Нгану легна под ножа

  • франсис нгану-
  • ufc-
  • mma

Нигериецът се подложи на дългоочакваната операция на коленете

Световният шампион в тежка категория на UFC Франсис Нгану официално легна под ножа за операция на коленете, научихме от профила му в Twitter.

Камерунецът сподели, че интервенцията на коленните му връзки е минала добре, според лекарите, и им благодари за отношението, което е получил.

Той написа още, че няма увреждане на менискуса, което означава, че щетите от травмата са по-леки от предполаганото.

Очакванията са, че Нгану ще се лекува не по-малко от 6 месеца, което значи, че ще е извън сметките почти до края на година, а така контрактът му с UFC се очертава да изтече.

Припомняме, че Дейна Уайт обмисля да отнеме шампионския пояс на Франсис, защото не може да си позволи да губи пари от това, че титлата не се разиграва между големите имена в дивизията за подобен дълъг период.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.