Last news in Fakti

14 Март, 2022 22:30 3 285 0

Отнемат шампионския пояс на Франсис Нгану

  • франсис нгану-
  • ufc-
  • дейна уайт

Носителят на титлата при най-тежките в UFC ще се подложи на операция на коляното

Отнемат шампионския пояс на Франсис Нгану - 1
Снимка: Twitter

Франсис Нгану ще оваканти шампионската си титла при най-тежките в UFC, след като стана ясно, че ще се подложи на операция на коленните връзки, научихме от ESPN.

Камерунецът защити пояс си срещу Сирил Ган именно с тази контузия, но той призна за нея едва след двубоя, защото не е искал мачът да бъде отлаган.

Нгану ще мине през 6 до 9 месеца на лечение преди да може отново да се бие, а това означава, че договорът му с федерацията ще изтече.

Дейна Уайт със сигурност не би искал да се лиши от потенциалните приходи, които би генерирал един мач за най-ценния трофей в организацията му, тъй като в смесените бойни изкуства подобни срещи се организират най-малко по 3 пъти на година.

Ако този сценарий бъде потвърден, тогава един измежду Сирил Ган, Стипе Миочич, Тай Туиваса, Къртис Блейдс, Дерик Люис и Александър Волков ще получи шанс за завоюване на вакантната титла.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА