Last news in Fakti

7 Април, 2022 22:15 913 0

Фейенорд и Славия Прага сътвориха поредния голов спектакъл с щипка драма в 94'

  • славия прага-
  • фейенорд-
  • лига на конференциите

Лигата на конференциите наистина се превръща в неочаквано зрелище

Фейенорд и Славия Прага завършиха 3:3 в първия си 1/4-финален сблъсък за Лигата на конференции, предлагайки ново голово шоу и драма за любителите на късните обрати.

Синистера откри рано резултата за нидерландците, а до края на първото полувреме Олайинка изравни, макар привидно домакините да доминираха на терена.

След почивката Сор даде аванс на чешкия тим в 67', но скоро след това Сенеси направи резултата 2:2.

4 минути преди края на мача Кьокджю пък върна преднината на Фейенорд, а така подложи за един още по-драматичен завършек в 94', когато Траоре се озова в епицентъра на меле в наказателното поле, стреля с пета и прати кълбото в мрежата за крайното 3:3.

Именно подобни мачове връщат надеждата, че футболът е жив за разлика от мегасблъсъка на хартия между Манчестър Сити и Атлетико Мадрид в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА