Last news in Fakti

15 Април, 2022 08:00 1 297 2

Официално вече знаем първите 1/2-финалисти в историята на Лигата на конференциите

  • лига на конференциите

Турнирът продължава да ни радва със страхотни мачове и много интригуващи моменти

Официално вече знаем първите 1/2-финалисти в историята на Лигата на конференциите - 1
Снимка: БГНЕС

Лигата на конференциите официално излъчи най-добрите четири тима в тазгодишното първо издание на турнира, след като снощи се изиграха всички мачове-реванши.

Ето и как приключиха те:

Това състезание, продължаваме да твърдим с цялата си отговорност, че е една от най-добрите нови идеи на УЕФА, като само можем да се надяваме, че 1/2-финалите ще са толкова интересни, колкото от останалите срещи до тук в елиминациите.

Това са и полуфиналните двойки:

  • Лестър Сити - Рома
  • Фейенорд - Марсилия


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    НЯКОГА имахме футбол фенове СЕГА НЕ А КОРУМПИРАНОТО бфс изхвърли104 АМАТЬОРСКИ КЛУБА също така БФС се управлява от вечно пияния БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВКОЙТО НИ ИЗЛАГА НАВСЯКЪДЕ
  • 2 Лост

    3 2 Отговор
    Не е важно какво твърдите. Едно време шампионите си играеха в КЕШ, носителите на купата в техен турнир КНК, останалите в турнира на Уефа. Сега в Шампионската лига могат да останат накрая 4 отбора от една държава или 4 отбора не шампиони на държавите си.