Last news in Fakti

26 Април, 2022 23:18 1 176 0

Клоп се зарече: Ние няма да подценим Виляреал

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • виляреал-
  • шампионска лига

„Те са много, много добър футболен отбор и искат да напишат своята история“, каза мениджърът на Ливърпул за съперника на тима му в единия от полуфиналите в Шампионската лига

Клоп се зарече: Ние няма да подценим Виляреал - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че „червените“ нямат опция да подценят Виляреал в предстоящия полуфинален мач за двата отбора в Шампионска лига.

Отборът на Унай Емери достигна до тази фаза след победи над Ювентус и Байерн Мюнхен, а в сряда вечер гостува на „Анфийлд“ в битка с английския колос.

Ливърпул е разглеждан като фаворит в този дуел, но Клоп потвърди, че неговият тим ще отдаде целия нужен респект към Виляреал, след като „жълтата подводница“ го заслужава.

„Виляреал е направен за тази надпревара, ако трябва да бъдем честни. Ювентус и Байерн може и да са ги подценили, но това няма да се случи при нас“, каза германецът пред репортери на брифинга преди мача.

„Те са много, много добър футболен отбор и искат да напишат своята история. Седми са в лигата, но са в серия от добри резултати. Победиха Байерн, Валенсия, а испанското първенство е много конкурентно. Унай показва, че има план във всеки един момент – без значение дали води или губи в резултата“, каза още Клоп.

„Знам, че ще има моменти в утрешната вечер, в които ще трябва да оцеляваме. Това не трябва да ни изнервя, защото и ние можем да ги накараме да страдат. Ще играем както ние можем срещу тях, защото това значи много за нашия клуб“, завърши Клоп.

Клоп призна, че наставникът на Виляреал – Емери, е „крал на купите“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА