Last news in Fakti

26 Май, 2022 09:43 1 479 2

Спартак Варна започва подготовка на 6 юни с половин отбор нови

  • спартак варна-
  • efbet лига-
  • футбол

"Соколите" обмислят да подадат молба към БФС с искане да са гости  в първите два кръга на новия сезон, като се надяват до края на юли осветлението на "Коритото" да бъде поставено

 Спартак Варна започва подготовка на 6 юни с половин отбор нови - 1

В Спартак Варна продължават да подготвят стадиона за новия сезон в елита. Вчера започна полагането на новата полиуретанова настилка на "Коритото". Осветлението вече е поръчано и се очаква в най-скоро време да стартират дейностите по поставянето му. В момента се подготвят документите, като все още се чакат проектите от архитекта на фирмата.

Първоначално варненци възнамеряваха да вземат осветлението от изпадналия от елита Царско село, като идеята на ръководството бе то да бъде монтирано максимално бързо за старта на сезона. Впоследствие този вариант отпадна и сега поставянето на стълбовете ще се забави. Така в Спартак обмислят да подадат молба към БФС с искане да са гости в първите два кръга на новия сезон, като се надяват до края на юли осветлението да бъде поставено. Ако това не се случи, спартаклии ще приемат първия си съперник в efbet Лига извън Варна, най-вероятно в Разград.

 Спартак Варна започва подготовка на 6 юни с половин отбор нови

Успоредно с ремонтните дейности на Коритото варненци подготвят усилено и тренировъчната база на "соколите" на стадион "Локомотив", където е и школата на клуба. След гласуване между феновете, организирано във Фейсбук, Терен 1 на Локото ще носи името на една от най-големите легенди на клуба Живко Господинов.

 Спартак Варна започва подготовка на 6 юни с половин отбор нови

"Соколите" стартират подготовка на 6 юни (понеделник), като в първите два дни футболистите ще преминат медицински прегледи в спортния диспансер. Очаква се със Спартак да започнат поне петима нови футболисти, които са със солиден стаж в Първа лига. До момента спартаклии се разделиха с Мартин Василев, Архан Исуф, който ще премине в ЦСКА 1948 и вратарят Христиан Славов. В края на тази седмица ръководството на Спартак ще проведе разговор за разтрогване на договора с бранителя Петър Патев. Новите засега са двама под наем от Лудогорец - защитникът Тихомир Димитров и халф-бекът Илкер Будинов. До края на седмицата се очаква още един играч, но за момента името му се пази в тайна, тъй като все още има действащ договор с друг клуб.

Варненци все още търсят треньор с лиценз Про, тъй като настоящият наставник Васил Петров не разполага с тапия да води отбора в efbet Лига.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Онзи

    2 3 Отговор
    Честито отпадане
  • 2 Уууф

    0 0 Отговор
    Варна