30 Юни, 2022 13:42 2 371 3

Драма в семейството на треньора на Байерн Мюнхен

  • юлиан нагелсман-
  • футбол-
  • байерн мюнхен-
  • лена вюрценбергер

30-годишна спортна журналистка е в основата на раздялата със съпругата му

Драма в семейството на треньора на Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Драма в семейството на Юлиан Нагелсман разкри най-големият вестник в Германия - "Билд". Според таблоида треньорът на Байерн Мюнхен вече е в развод със съпругата си Верена след 15 години брак. Както често става, трети човек е в основата на раздялата. Това е 30-годишната спортна журналистка Лена Вюрценбергер, в която Нагелсман е влюбен от известно време.

34-годишният специалист има две деца от съпругата си, но дори и това не го е спряло да се изнесе от семейното жилище. Според "Билд" влюбените вече живеят заедно, а информацията може да се счита за надеждна, тъй като Лена работи в същото издание и отговаряше за Байерн и Вердер. След като стана ясно, че е новата жена в живота на треньора на баварците, този ресор ѝ беше отнет, а най-вероятно това ще означава и край на журналистическата ѝ кариера.

От началото на седмицата Нагелсман и Вюрценбергер са заедно на почивка на испанския остров Ибиса, където бяха засечени на яхта.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Класика

    1 1 Отговор
    Въртиопашка и слаботков. И тази няма да му е последната.

    Коментиран от #2

  • 2 Кириляк стефчоф пиздов

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Класика":

    Отличен коментар. За разлика от кириляка
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.