30 Юни, 2022 11:25 1 904 4

Стана ясно на какво е готов Кайседо, за да си тръгне от ЦСКА

  • жорди кайседо-
  • цска-
  • футбол

Снощи Кайседо подмина журналистите на Летище София и не пожела да говори за бъдещето си

Стана ясно на какво е готов Кайседо, за да си тръгне от ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо, който има договор с клуба до 30 юни 2025 г., e заявил пред шефовете и треньора Саша Илич, че вече не му се играе за „червените“ и иска да бъде спазарен в чужбина колкото се може по-бързо, пише „Мач Телеграф“.

Еквадорецът закъсня за лятната подготовка и от клуба обявиха, че ще му наложат сериозна глоба. Жорди обаче не само бил готов да понесе наказанието си, но и да се откаже от няколко заплати само и само да бъде продаден скоростно в чужбина.

За еквадорския голмайстор напират турският Бешикташ и мексиканският Тигрес. Спрягат се трансферни суми от 3-4 милиона долара, макар че е оценяван на 2 милиона евро от сайта „Трансфермаркт“. От ЦСКА пък искат 5 млн. долара.

Снощи Кайседо подмина журналистите на Летище София и не пожела да говори за бъдещето си. Нещо повече – той не се качи на клубния автобус при съотборниците си, а хвана такси от Терминал 2 и потегли в неизвестна посока.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5464554

    4 7 Отговор
    Завалията , къде попадна.....
  • 2 Стоян Александров

    4 2 Отговор
    Охооооо този го играе звездъъъъ. Питайте Го този изминал сезон какво направи, какво помогна на цеца ? Нищоооооо. Провал. Този не струва и 100 хил. Не милиони , а по- малко от 100 хил. Самозванец, никаквец. Ганчо ако е тарикат ще го извика на разгивор в който само Ганю ще говори,а розовия само ще кима. Да му обясни, че или играр и се продава за много пари или договора до край и в втория отбор ще търка пейката. Ако не вземе пари от този поне да служи за назида ие на останалите. И в България парите на чужденците да са свързани с успехите и игрите им. Или играе или седи без пукнат лев. Анонимници идват и прецакват целия БГ футбол.

    Коментиран от #3

  • 3 Кра(д)лев

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    Твоя възлюбен Ганю ако действаше така, отдавна отборът да е останал без чужденци. Това само с българи може да го направи. Целият театър е, за да има впечатление за достоверност и после да си изпере паричките, без да го подозират.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.