30 Юни, 2022 13:59 2 697 0

Байерн Мюнхен отхвърли и третата оферта на Барселона за Левандовски

  • левандовски-
  • футбол-
  • байерн мюнхен-
  • барселона

Информацията гласи, че предложението е било на стойност от 40 милиона евро плюс още 5 милиона евро под формата на различни бонуси

Байерн Мюнхен отхвърли и третата оферта на Барселона за Левандовски - 1
Снимка: БГНЕС

Германският шампион Байерн Мюнхен е отхвърли и третото предложение на Барселона за нападателя Роберт Левандовски, написа „Bild“. Информацията гласи, че предложението е било на стойност от 40 милиона евро плюс още 5 милиона евро под формата на различни бонуси.

Според изданието обаче „баварците“ не са били впечатлени от нея, като на „Алианц Арена“ ще обмислят оферта за поляка, ако тя бъде от поне 50 милиона евро. Засега обаче информациите са, че в Барселона не възнамеряват да направят четвърти опит да привлекат 33-годишния голмайстор.

Междувременно, започна да се говори за възможността Левандовски да бойкотира предсезонната подготовка на Байерн. Според бившия агент на футболиста Майк Бартел това не би било изненадващо, тъй като полският национал вече го е правил през 2013-а, когато Борусия Дортмунд отказа да го пусне да отиде при „баварците“, въпреки че му оставаше само една година от договора. Сега ситуацията е същата, като нападателят желае да премине на „Камп Ноу“, въпреки че има още един сезон от контракта с настоящия му тим.

Почетният президент на Байерн Ули Хьонес също коментира хипотезата за бойкот на футболиста.

„Роберт Левандовски не е болен и няма други оправдания да не се яви на тренировка. Роберт е спортсмен и винаги се е държал безупречно. Убеден съм, че ще играе за Байерн през следващия сезон“, заяви той пред „Bild“.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА