Last news in Fakti

30 Юли, 2022 12:55 4 667 0

Роналдо изненада всички

  • роналдо-
  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • атлетико мадрид

Все още няма яснота къде ще играе Роналдо през следващия сезон

Роналдо изненада всички - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Спекулациите, свързани с Кристиано Роналдо, се разгарят все повече, но самият нападател предприе ход, който със сигурност ще обърне посоката на коментарите около бъдещето му. Португалецът се включи в дискусия в социалните мрежи под статия, в която се споменава, че той няма да играе в контролите срещу Атлетико Мадрид и Райо Валекано.

“В неделя кралят ще играе”, написа Кристиано, визирайки проверката с Райо Валекано. 37-годишният нападател не беше включен в групата на “червените дяволи” за мача с Атлетико, но очевидно ще е на линия за последната проверка на тима преди старта на сезона в Премиър лийг, пише Sportal.bg.

До момента Роналдо не взе участие в нито една от контролите на Манчестър Юнайтед. Смята се, че той иска да напусне “Олд Трафорд” и да премине в отбор, който ще играе в Шампионската лига. Възможно е мачът срещу Райо да се превърне в своебразно сбогуване на звездата с феновете на “червените дяволи”, но не е изключено след разговора с ръководството на клуба той да е променил решението си и в крайна сметка да остане в тима.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА