29 Юли, 2022 13:02 1 611 0

Жорже Мендеш: Сложете конкретна цена на Роналдо

  • жорже мендеш-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • кристиано роналдо

Това се е случило по време на разговорите между двете страни по-рано тази седмица

Жорже Мендеш: Сложете конкретна цена на Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Агентът на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш е помолил ръководството на Манчестър Юнайтед да сложи конкретна цена на португалеца, за да може той да бъде продаден преди началото на сезона. Това се е случило по време на разговорите между двете страни по-рано тази седмица.

От щаба на „червените дяволи” обаче са били категорични, заявявайки, че нападателят не се продава.

Според информациите в Англия, именно липсата на конкретна цена спъва евентуална сделка за Роналдо, който на всяка цена иска да напусне „Олд Трафорд”.

Мендеш е уверил щаба на англичаните, че към Роналдо има сериозен интерес от конкретен клуб без да назовава името му. До сериозни преговори обаче не може да се стигне, тъй като от Юнайтед отказват да поставят цена на футболиста. Както е известно, нападателят има договор с „червените дяволи” за още един сезон.

Твърди се, че Роналдо е наредил на Мендеш да започне преговори с бившия му клуб Спортинг Лисабон.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА