Last news in Fakti

2 Август, 2022 13:02 2 359 3

Кристиано Роналдо с демонстративен бунт (ВИДЕО)

  • манчестър юнайтед-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • висша лига

След като си тръгна от стадиона 10 минути преди края на контролата, той разочарова и феновете, тъй като не беше до съотборниците си за традиционното поздравяване на публиката

Кристиано Роналдо с демонстративен бунт (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълненията на 37-годишната звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо в контролата с Райо Валекано в неделя (1:1) опънаха нервите на всички в клуба, съобщава „Сън“, цитиран от Телеграф. Мултимилионерът притиска ръководството да бъде продаден или даден под наем в отбор, който играе в Шампионската лига този сезон. Роналдо има договор до идното лято, но новият мениджър Тен Хаг иска да го задържи в състава.

Срещу Райо, обаче, Кристиано изглежда се изрепчи на шефа си по време на спиране на играта, когато нидерландецът поиска от него да участва повече в пресирането на защитниците на противника. След това Тен Хаг директно го смени на полувремето, на което Роналдо отговори с отсвирване на разбора след мача.

След като си тръгна от стадиона 10 минути преди края на контролата, той разочарова и феновете, тъй като не беше до съотборниците си за традиционното поздравяване на публиката.

Клубът няма да санкционира Роналдо за ранното му напускане, но вътрешен човек от Юнайтед каза пред Sun: „Не изглежда добре да напуснеш рано, когато си участвал в мача, различно е, ако си горе на трибуните и не участваш.

Когато си играл, очаква се да бъдеш в съблекалните накрая, за да разбора на мениджъра. Освен това много хора бяха дошли там, за да го видят и той дори не участва в ръкопляскането на феновете след последния съдийски сигнал.“

Роналдо пропусна почти цялата лятна подготовка на Юнайтед и турнетата в Австралия и Азия, като се прибра в Португалия по „семейни причини“.

Агентът му Жорже Мендеш пристигна на „Олд Трафорд“, за да преговаря за продажбата му с уверението, че на масата има оферта за клиента му и клубът само трябва да посочи трансферната сума.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БеГемот

    10 1 Отговор
    Тоя докога ще се прави на примадона ...пенсия му трябва вече и Бард...
  • 2 Посмешище

    3 1 Отговор
    Харесвам Кристиано от 20 години, но не му прави чест да прави изпълнения като на 16-ходишна примадона. Става за резил на 37 - кой отбор освен ПСЖ/Нюкясъл ще го привлече с тая заплата 30 милиона?! Вече не е бърз, седи на гюме и не помага отзад, има си качествата пред гола, но е извън топ 25 играчи вече като обща форма. Няма кой да чака за играч с КПД минус при модерното 3-6-1 с постоянно пресиране. Или ще се научи да се връща или това ще му е последния сезон в голям отбор преди залеза в Катар, САЩ.
  • 3 Наско

    1 1 Отговор
    Да го праща да тренира с втория отбор този боклук. Дори не заслужава да стои на пейката и да е до съотборниците си, които се трудят за тима. Кариерата му приключи.