Last news in Fakti

2 Август, 2022 12:55 1 167 0

Юношите старша възраст на Лудогорец се изправят срещу Реал Мадрид

  • лудогорец-
  • футбол-
  • дюш лудогорец-
  • реал мадрид

"Орлите" ще са още в компанията на талантите на бразилския Фламенго, Удинезе, Одензе, Рапид (Виена), Макаби (Тел Авив) и Динамо Загреб

Юношите старша възраст на Лудогорец се изправят срещу Реал Мадрид - 1
Снимка: ludogorets.com

Юношите старша възраст на Лудогорец ще участват в супер силен турнир в столицата на Хърватия – Загреб. „Орлите“ ще са в компанията на талантите на европейския гранд Реал (Мадрид), бразилския Фламенго, италианския Удинезе, датския Одензе, австрийския Рапид (Виена), израелския Макаби (Тел Авив) и домакините от местния Динамо, съобщава сайтът на "орлите".

Победителят ще вдигне купата "Младен Рамляк", която носи името на легендарен защитник на Динамо, загинал на 33 години в автомобилна катастрофа. Талантите на Шампионите ще срещнат връстниците си от Реал (Мадрид) в мача на откриването на турнира. Срещата е на 4 август /четвъртък/, от 16:30 часа.

Талантите на „орлите“ отпътуваха днес за Хърватска, като Захари Сираков води група от 19 играчи от наборите 2004 и 2005.

"Емоцията да се изправим срещу толкова класни отбори е неописуема. Това, че сме поканени, е голямо признание за клуба и детско-юношеската ни школа. Ще дадем най-доброто от себе си, за да се представим достойно", заяви Сираков.

Участниците са разделени в две групи. Освен Реал, другите съперници на Лудогорец са Рапид и домакините от Динамо. Във втория поток са Фламенго, Макаби, Одензе и Удинезе. В групите ще се играе по системата всеки срещу всеки. Двубои ще има всеки ден и тази фаза ще приключи на 6 август (събота). В неделя всички участници ще изиграят още по една среща, като двата първи тима ще спорят за трофея. Останалите мачове са по същата схема – втори срещу втори, трети срещу трети и т.н.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА