Last news in Fakti

20 Август, 2022 18:58 802 0

Лестър продължи пропадането си и срещу Саутхамптън

  • лестър сити-
  • саутхамптън

„Лисиците“ пропиляха аванс от 1 гол

Лестър Сити допусна пълен обрат срещу Саутхамптън от 1:0 до 1:2, за да продължи пропадането си в шампионата с всичките кадрови промени на трансферния пазар и желанието на все повече футболисти да си тръгнат от лагера на Брендън Роджърс.

Джеймс Мадисън все пак се разписа в 54' от пряк-свободен удар, за да даде аванс на „лисиците“, но Джеймс Джъстин си вкара автогол, опитвайки да спре удар на Че Адамс от близка дистанция пред гол линията си.

Победата за „светците“ дойде след страхотна странична ножица на Че Адамс в 84', за да може отборът му да се прибере с пълния комплект от точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА