Last news in Fakti

2 Септември, 2022 12:02 6 178 0

Тайсън Фюри излиза на ринга утре в Уелс?

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт

Фюри ще се появи на събитието Сблъсък в замъка на WWE в Уелс тази събота, 3 септември, на стадион Принсипалити в Кардиф

Тайсън Фюри излиза на ринга утре в Уелс? - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри продължава да се появява в социалните мрежи преди евентуалното потвърждение за двубой срещу Олександър Усик за надмощие в тежката категория, но този път британският боксьор е в новините по друга причина. Фюри ще се появи на събитието Сблъсък в замъка на WWE в Уелс тази събота, 3 септември, на стадион Принсипалити в Кардиф и феновете се чудят дали ще излезе на ринга в мач.

Събитието в Уелс е първото от 1992 г. насам в Англия, когато WWE организира Summerslam на стадион "Уембли", като тогава на ринга се качиха много легенди.

Този път на събитието на уелска земя ще присъстват някои от най-големите имена в състава на WWE като Рей Мистерио, Роман Рейнс, Сет Ролинс, Едж, Дрю Макинтайър, Фин Балор, Алекса Блис и много други.

Тайсън Фюри вече се е бил в WWE и откакто събитието беше обявено, се спекулира за участието на боксьора, който може би дори ще участва в санкциониран мач, но в момента той не фигурира в програмата на събитието.

Съобщава се, че Фюри ще присъства и мнозина смятат, че появата му ще бъде без физически контакт, може би ще вземе микрофона за няколко минути, както е правил в миналото.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА