Last news in Fakti

2 Септември, 2022 12:20 4 832 3

Млада жена е подала жалба за насилие на яхтата на Конър Макгрегър

  • конър макгрегър-
  • яхта-
  • жалба-
  • насилие-
  • спорт-
  • мма-
  • полиция

Смята се, че предполагаемият инцидент се е случил на 17 юли 2022 г. , когато Макгрегър е празнувал 34-ия си рожден ден

Млада жена е подала жалба за насилие на яхтата на Конър Макгрегър - 1
Снимка: БГНЕС

Млада жена е подала жалба в ирландската полиция, в която твърди, че е била нападната по време на парти, организирано на яхтата на Конър Макгрегър.

Жената е на около 20 години и в началото на август е направила изявление пред полицията в района на Крумлин, предградие на ирландската столица Дъблин. Вестник „Айриш Сън“ съобщи, че жената твърди, че е получила синини при предполагаемото нападение, което според нея се е случило на яхта на Балеарските острови в Испания.

Смята се, че предполагаемият инцидент се е случил на 17 юли 2022 г. , когато Макгрегър е празнувал 34-ия си рожден ден. Изявлението и претенциите, както и данните за посещенията при лекар, вече са изпратени на испанската полиция във Форментера.

Органите на реда "изключват възможността извършителят да е самият Конър Макгрегър или дори той да е участвал в инцидента", съобщава гореспоменатият източник.

Жената твърди, че по време на предполагаемия инцидент е била на почивка и е носела бански костюм. Тя казва, че след това се е свързала с местните власти, но е била разочарована от липсата на английски език, а след това е отказала да направи изявление по това време, тъй като "просто е искала да се прибере у дома" в Ирландия.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    14 1 Отговор
    Искала да се КАЧИ , ама не искала да я КАЧВАТ 🤔🤔🤔🤔
  • 2 Ром Бакарди

    6 1 Отговор
    Нали тоз вилик сайт Факти побликува статиа дет вав нея имаши видео как няква шафра.н.тиа прайши разни нища на тоз тарикат, а той й натискаши главата по-надолу.....сто на сто е сащата. Ко ли си е казала: сига ша напрая паре ут таз случка!
  • 3 насТАПИР@Н@Лниев

    5 0 Отговор
    И как така "била разочарована от липсата на английски език"? Мацееее, намираш се в Испания - кой ти каза, че са длъжни да ти говорят езика? Франсетата са прави, че знаят но отказват да говорят на английски във Франция.