20 Септември, 2022 22:33 5 487 4

Видео с шокирания Шварценегер от турнир по плесници стана хит в социалните мрежи

  • арнолд шварценегер-
  • плесница

Легендата на спорта и киното изглежда не вярва на очите си

Видео с шокирания Шварценегер от турнир по плесници стана хит в социалните мрежи - 1
Снимка: БГНЕС

Арнолд Шварценегер несъмнено е една от най-големите легенди на спорта и шоубизнеса, като в дългата си и славна кариера е видял какво ли не. Но въпреки това шокираната му физиономия се превърна в хит в социалните мрежи по време на турнир по плесници.

Бившият губернатор на Калифорния бе засне в комичните му реакции, докато гледаше как две красиви момичета си забиват шамари една на друга.

Дисциплината междувременно набира все по-широка популярност, макар „Терминатора“ да не разбира съвсем защо.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо

    1 17 Отговор
    Бат Арни си пада леко женчо нищо че е нацепен
  • 2 Йдкие

    5 2 Отговор
    Глупости. Той така си гледа
  • 3 Анонимен

    11 0 Отговор
    Аз видях че гледа с интерес и не виждам "шок" във физиономията му. Човека си живее живота и обикаля състезания в различни спортове.
  • 4 кастроли

    3 0 Отговор
    ТОВА ЛИ ЩЕ Е НОВ СПОРТ? УДРЯНЕ НА ПЛЕСНИЦИ. ЩЕ КАНЯТ СЪПРУГИ И СЪПРУЗИ,КОИТО НЕ СЕ ПОНАСЯТ. ПРОСТОТИИ ДО ШИИ! ТЕНИСИСТИТЕ ДА СЕ УДРЯТ ПО ГЛАВИТЕ С ХИЛКИТЕ. ПРЕЗ МРЕЖАТА.