13 Октомври, 2013 19:14 1 355 0

Арни: Роналдо има невероятно телосложение

  • арнолд шварценегер-
  • кристиано роналдо-
  • телосложение-
  • фигура

От началото на сезона Кристиано Роналдо е отбелязал 12 гола в 10 мача

Арни: Роналдо има невероятно телосложение - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Легендарният бодибилдър Арнолд Шварценегер заяви, че футболистът на Реал (Мадирд) Кристиано Роналдо се намира в превъзходна форма и притежава фантастична фигура.

„Има фантастична фигура и телосложение - изглежда фантастично. Несъмнено е един невероятен футболист”, заяви Шварценегер пред испанското радио „Cope”.

Попитан дали Роналдо може да се съревновава в състезанието „Мистър Олимпия”, печелено седем пъти от бившия бодибилдър, Шварценегер отговори:

„Не смятам, че той би желал да участва в тази надпревара. Той се интересува от това да бъде най-добрия футболист на планетата. Аз, от своя страна, исках само да спечеля „Мистър Олимпия”. Това са различни състезания, но без съмнение, Роналдо е в отлична форма и изглежда добре”, добави роденият в Австрия актьор.

От началото на сезона Кристиано Роналдо е отбелязал 12 гола в 10 мача за Реал (Мадрид), но въпреки това че „Белия балет” изостава с 5 точки от Барселона в испанското първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА