Last news in Fakti

30 Септември, 2022 08:59 1 774 0

Днес се решава съдбата на ас на ЦСКА

  • георги йомов-
  • футбол-
  • цска-
  • допинг

Георги Йомов беше хванат с допинг след мача с Македония ГП от квалификациите в турнира Лига на конференциите и е заплашен от солидно наказание

Днес се решава съдбата на ас на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС


Днес се очаква да стане ясна съдбата на футболиста на ЦСКА Георги Йомов, научи „Мач Телеграф“. Както е известно, крилото беше хванато с допинг след мача с Македония ГП от квалификациите в турнира Лига на конференциите и е заплашено от солидно наказание.

Йомов пледира „невинен“, защото е приел забраненото вещество несъзнателно. ЦСКА е наел швейцарска адвокатска кантора да защитава национала, който към днешна дата е със спрени права.

По предварителни данни наказанието на Йомов може да е от 6 месеца до 4 години.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА