Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 00:12 2 370 3

Белгийски слабак поднесе една от най-големите изненади в групите на Шампионската лига

  • брюж-
  • атлетико мадрид-
  • шампионска лига

Изглежда, че нарицателното за клуба съвсем не му отива

Белгийски слабак поднесе една от най-големите изненади в групите на Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Брюж трябваше да е големият аутсайдер в Група B на тазгодишното издание в Шампионската лига, но вместо това тимът има пълен актив и голова разлика от 7:0 дори след домакинството си срещу Атлетико Мадрид, в което бе постигнаха победа с 2:0.

Головете в срещата бяха дело на Камал Сова през първата част и на Феран Жутгла през втората, докато един от големите виновници за гостите се оказа Антоан Гризман, който пропусна дузпа петнайсетина минути преди края на срещата.

Сериозен проблем за „дюшекчиите“ се оказа контузията на Маркос Йоренте в 33', когато на негово място влезе Анхел Кореа и сякаш там се наруши баланса в редиците на Диего Симеоне.

Атлетико така остава само с 3 точки, колкото имат Порто и Байер Леверкузен и ако след седмица Брюж измъкне нещо от „Метрополитано“ тогава прозвището на слабак за белгийския клуб окончателно трябва да бъде свалено от него.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    7 0 Отговор
    Хал хабер си няма авторът от нивото на белгийския футбол
  • 2 Брюж

    2 0 Отговор
    Изобщо не е слабак Брюж. Това е голям клуб, с успехи в Белгия и навън. Имал е такива футболисти като Ян Кулеманс и др.Отупали са добре Атлетико на Чоло Симеоне! Браво! А град Брюж е изключетилно красив, един от най-красивите градове в Европа!
  • 3 ХАРОН

    2 0 Отговор
    Този слабак винаги е определял футболните стандарти в Белгия. Един от най- титулуваните отбори в страната си. А, Атлетико и Леверкузен към днешна дата просто са спрели и заспали.