Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 07:30 1 109 0

Лига Европа: Турнирът навлиза във все по-ключов етап

  • лига европа-
  • футбол-
  • мачове-
  • лудогорец

За българския шампион Лудогорец също предстои ключов мач с ХИК Хелзинки във Финландия, който може до голяма степен да определи бъдещето на отбора в надпреварата

Лига Европа: Турнирът навлиза във все по-ключов етап - 1

Днес ще се изиграят срещите от третия кръг в груповата фаза на Лига Европа. Турнирът навлиза във все по-ключов етап и всяка победа и всяка загуба вече имат много по-голяма тежест. Затова участниците се очаква да излязат пределно мобилизирани във всеки от предстоящите двубои, защото знаят, че залогът вече се покачва. За българския шампион Лудогорец също предстои ключов мач с ХИК Хелзинки във Финландия, който може до голяма степен да определи бъдещето на отбора в надпреварата.

Големият фаворит в турнира в лицето на Манчестър Юнайтед не започна кампанията по най-добрия начин, като има победа и загуба в актива си в своята група "Е". Сега за "червените дяволи" предстои важно гостуване на Омония в Никозия. Победа днес би свалила напрежението, но пък равенство или загуба ще пратят настроението в другата крайност, особено след загубата в дербито с Манчестър Сити през уикенда (3:6).

В същото време водачът в групата Реал Сосиедад ще опита да добави трета победа на сметката си при гостуването си на Шериф (Тираспол) и така до голяма степен да си гарантира продължаването напред в турнира.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА