6 Октомври, 2022 08:13 1 593 4

Венци Стефанов: Независимо от резултатите, ще продължа да давам шанс на младите, а не на разни чужденци

  • венци стефанов-
  • футбол-
  • славия

Не е важно дали аз виждам играчи за първия отбор, а какво треньорите виждат

Венци Стефанов: Независимо от резултатите, ще продължа да давам шанс на младите, а не на разни чужденци - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след равенството (2:2) на юношите на „белите“ срещу гръцкия гранд Панатинайкос в Младежката Шампионска лига. Босът на тима от Овча Купел сподели, че трябва да се дава път на тези момчета.

„По-добре от Атина. Видяха се доста пропуски, но така е при младите. В този отбор на Панатинайкос играят хора, струващи по 10 милиона. Национали на Египет и Албания. Независимо от резултатите, ще продължа да давам шанс на тях, а не на разни чужденци“.

„Предпочитам на тях да давам шанс. Не е важно дали аз виждам играчи за първия отбор, а какво треньорите виждат. Едно от тези момчета вече играе в Барселона. Със Септември е наистина мач от българското първенство. Дай боже да стане хубав мач!“


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво на бате Венци

    1 0 Отговор
    Обаче е объркал, няма албанец който да струва 10 милиона! А колкото до египетските национали, той сам каза че ги продават на кило!
  • 2 кУмУнист

    1 1 Отговор
    Много ясно никакви чужденци, е явно Венци не знае колко има в отбора си, но бръщолеви глупости. Абе бат венси явно не знае, колко чужденци играха в мача срещу Ботев, точно 6, половината отбор чужденци, така че по добре да млъкне, че заради него опропастиха още повече лигата с тези 16 отбора.

    Коментиран от #3

  • 3 Колко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "кУмУнист":

    отбора играят в малтийското първенство?
  • 4 Бравос

    0 0 Отговор
    Трябва време.
    Докато търсехме бързи резултати хървати и сърби бавно си плетоха кошничките.
    Надминаха ни и вече дори не смеем да се мерим с тях.

    Само хърватите са продали играчи за над 1 500 000 000 долара! Не е майтап.
    Хайде да видим, не е ли изгодно да развиваш школи и дадаваш шанс на собствени играчи!