Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 08:30 2 355 4

Изпълнителният директор на Берое с нова атака, направи разкрития

  • берое-
  • футбол-
  • левски-
  • стелиян попчев

Попчев разкрива, че съдийските наблюдатели прикриват реферите след издънките им, поставяйки им високи оценки

Изпълнителният директор на Берое с нова атака, направи разкрития  - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Берое Стелиян Попчев излезе с коментар в социалните мрежи относно позицията на клуба срещу срещу съдийството на Георги Кабаков в мача с Левски от 12-ия кръг в Еfbet Лига. "Сините" спечелиха с 1:0 в понеделник. Домакините вече изразиха възмущението си от съдийството на Кабаков и бригадата му. Беройци акцентират върху гола на Ивелин Попов и претендират за нарушение на правилата. Старозагорци посочват и други отсъждания срещу клуба.

Попчев разкрива, че съдийските наблюдатели прикриват реферите след издънките им, поставяйки им високи оценки. Той е възмутен, че Кабаков има наряд още за предстоящия кръг. Пловдивчанинът ще ръководи дербито Лудогорец - ЦСКА.

Публикуваме написаното от Стелиян Попчев във "Фейсбук":

"Относно позицията на ПФК Берое!!!

Да, ПФК Левски ни победи, защото бяха по-агресивния, по-класния, по-добрия и повече желаещ отбор победата! Но принципно правилното решение е г-н Кабаков и г-н Вълков да получат заслужени оценки от г-н Данев (съдийски наблюдател). И след като получават отново наряд, излиза, че сме били прави, че съдиите са прикривани с високи оценки от съдийските наблюдатели. В изминалата футболна среща и двата отбора имат аргументирани претенции. И да, трябваше да се отмени гола (справка отменения гол на Барселона срещу Интер).

И да, трябваше да се пусне авантаж в атаката на Левски (вече дали щяха да отбележат гол е отделен въпрос). И да, да свирят дузпа срещу Миланов (вече дали ще я отбележат е отделен въпрос). И да, много други ситуации. И въпреки това висока оценка за представянето на съдиите, поставена от съдийския наблюдател и подмината от председателя на съдийската комисия г-н Кашай.

И нов наряд на Кабаков още този кръг, който казва на клубовете - гледайте си работата и плащайте съдийските такси. Ами затова сме на това положение. И последно, за съдийските грешки не упрекваме гостите (музикантите толкова си могат), не ревем и не се оплакваме, а само споделяме проблема. Битият бит е банална фраза".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    6 10 Отговор
    България мрази Боруй Ст. Загора. Това е есин от наОМРАЗНИТЕ ОТБОРИ В БЪЛГАРИЯ. Вечния донир на панчаревци, издържали са се и са гукяли с парите на Народа дъъъъълги години. Не така другари. Вашето място е в селските групи. И връщане на парите на Народа. Все ми е тая за този мижав отборец... Престанете да Ни занимавате с него. Ааааа Хубсиии защо избяга от Вас ?
  • 2 Нагли и нахални

    6 9 Отговор
    Левски като говореше за слабите съдийски изпълнения и всички мълчехте. И така години наред. След мача с Локомотив Сф също, сега почнахте и то заради спорно положение, което дори след повторение не може да се определи дали е така или онака. Голям рев от Берое, които години наред на всичкото отгоре лапахте пари по 45-50 млн от данъкоплатците през Марица Изток.
  • 3 Ха ха

    10 5 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел. По добрия пример за крадене, усвояване, присвояване е Левски. Ще бъде даван като пример в учебниците по финанси, как с 30-40 милиона задължения продължава да съществува. Това ще се изучава, как левскарогебаджийщината е прояла една цяла държава.
  • 4 Стоян Александров

    3 10 Отговор
    Ехооооо ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН. ЦЕЦИТЕ СА ОТ 4 ИЛИ 5 ГОДИНИ, ВСЕ ТАЯ ОТ КОЛКО. ЛЕВСКИ МОЖЕ ВСИЧКОООООООО ВЕЧЕ ТУК В БЪЛГАРИЯ. ЛЕВСКИ НАД АБСОЛЮТНО ВСИЧКИИИИ. Оставихме Ви да Ви гледаме сеира, а ВИЕ НИ СЕ КАЧИХТЕ НА ГЛАВИТЕ. ВСИЧКО СВЪРШИ ВЕЧЕ. ЛЕВСЙИ 1914 НАД ВСИЧКИ. ТОЛКОЗ ОМРЪЗНА НИ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ВЕМИКИ, А СТЕ НАЙ- ОБИК ОВЕННИ КРАДЦИ. ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКИИИИИИ....ЕДИНСТВЕН ЗА БЪЛГАРИЯ