Last news in Fakti

13 Октомври, 2022 09:34 1 160 0

Бразилец в ЦСКА няма да получи предложение за нов договор

  • жеферсон-
  • цска-
  • футбол-
  • договор

Договорът на кариоката изтича и няма да бъде подновен

Бразилец в ЦСКА няма да получи предложение за нов договор - 1

Бразилският футболист на ЦСКА Жеферсон кара последната си кампания в клуба. Договорът на кариоката изтича и няма да бъде подновен. През този сезон той се превърна във все по-периферен играч. 28-годишният дефанзивен халф така и не успя да спечели доверието на треньора Саша Илич.

Жеферсон бе на терена в 7 от 11-те мача на "червените" в efbet Лига, като в 5 от тях намери място в стартовата единайсеторка. В Лигата на конференциите бразилецът игра във всички 6 срещи, но само веднъж заслужи да е титуляр. В момента за средата на терена Илич предпочита Амос Юга и Тибо Вион. Жеферсон не може да се пребори и за ляв бек, въпреки че именно за такъв бе привлечен преди време.

Бразилецът пристигна на "Армията" в началото на 2018 г. В момента именно той е играчът с най-дълъг стаж в тима, като завършва петата си година. Той има зад гърба си 96 шампионатни мача, в които вкара 1 гол. Наред с това има и 15 участия за Купата и Суперкупата на България. В евротурнирите има 33 двубоя с 1 гол.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА