Last news in Fakti

21 Октомври, 2022 12:34 2 044 1

Нападател на ЦСКА си тръгна

  • дауда бамба-
  • кот д'ивоар-
  • цска-
  • норвегия-
  • футбол

Когато пристигна през лятото на "Българска армия", голмайсторът имаше отново проблеми

Нападател на ЦСКА си тръгна - 1
Снимка: БГНЕС

Дауда Бамба вече не е в състава на ЦСКА, но само временно. Нападателят от Кот д'Ивоар се прибра в Норвегия, където мина голямата част от кариерата му, за да претърпи операция на коляното.

Когато пристигна през лятото на "Българска армия", голмайсторът имаше отново проблеми. Около месец ЦСКА следеше какво се случва с коляното му и най-накрая подписа договор. Със сигурност не става въпрос за скъсване на предна кръстна връзка, което би го извадило до края на сезона, съобщава Труд.

Бамба вкара само един гол за ЦСКА, но той бе със стойността на 3 точки - 1:0 срещу Спартак във Варна. Три поредни мача треньорът Саша Илич въобще не го сложи в групата и лекарското предписание е било да отиде на операция.

Така ЦСКА остана само с един централен нападател в лицето на хаитянския национал Дюкенс Назон.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СОФИЯ ЮГ

    5 0 Отговор
    реньора държеше да се подпише с Бамба, а не с Асприля. Лошото е че и Калоян Кръстев е аут до края на есенния полусезон и ЦСКА не може да си го върне. Също и Митко Митков е с контузия. Хубавото е .че канцлера се възстанови и така ЦСКА има резерва за централния си нападател.

    Лазар, Джеферсон, та и Грасез е хубаво да бъдат продадени през предстоящия трансферен прозорец. Критерия за новопривлечените в ЦСКА, трябва да е само скорост и бързина. Това липсва в защитата и в халфовата линия, скорост!