Last news in Fakti

30 Октомври, 2022 14:14 2 526 1

Бивш играч на Барселона и настоящ на Тотнъм прехвърли стадиона с опита си за изстрел (ВИДЕО)

  • емерсон роял-
  • тотнъм-
  • борнемут-
  • барселона

Бразилецът изглежда притежава специален талант

Бивш играч на Барселона и настоящ на Тотнъм прехвърли стадиона с опита си за изстрел (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият краен бранител на Барселона и настоящ на Тотнъм Хотспър - Емерсон Роял, попадна в заглавията на спортните ежедневници с една от най-комичните сцени в кариерата си.

Бразилецът направи опит за завъртащ удар по време на гостуването на неговия тим срещу Борнемут на „Виталити Стейдиъм“, но вместо да стане автор на прекрасен гол видяхме как прехвърля трибуните на стадиона.

Емерсон предизвика вълна от смешки в социалните мрежи, като мнозина побързаха да припомнят, че 23-годишният защитник струваше на „шпорите“ цели €25 млн. през миналото лято.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е ми 25 милиона!

    1 1 Отговор
    За 25 какво искат да купят? Топ играч ли? За 25 можеш маймуна да купуваш!