Last news in Fakti

24 Ноември, 2022 19:36 3 090 0

Бразилска сексбомба ще вика за родината си с бански в цветовете на националното знаме (СНИМКИ)

  • ферн ферари-
  • бразилия-
  • сърбия-
  • катар 2022-
  • порноактриса

Актрисата от филмите за възрастни ще следи с интерес Мондиала

Бразилия стартира участието си на световното първенство по футбол в Катар днес срещу Сърбия в последен ден от първия кръг на груповата фаза. Това накара една от най-популярните бразилски порнозвезди - Ферн Ферари, да облече бански в цветовете на националното знаме, за да подкрепи играчите в преследването на нова титла от шампионата на планетата.

Едрогърдата актриса от филмите за възрастни е класическа представителка на своята нация с напращелите си форми и разкрепостен нрав.

Жалкото е само, че тя няма да е някъде по трибуните на стадион „Лусаил“, за да внесе малко колорит сред скучноватите арабски зрители.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА