Last news in Fakti

28 Декември, 2022 16:33 970 1

Интер се притеснява от конкуренцията за подписа на френски национал

  • маркюс тюрам-
  • борусия мюнхенгладбах-
  • интер

„Нерадзурите“ отдавна не са в състояние да се конкурират с най-богатите клубове в Европа

Интер се притеснява от конкуренцията за подписа на френски национал - 1
Снимка: БГНЕС

Интер отдавна планира офанзива за привличането на френския национал - Маркюс Тюрам, но проточилите се преговори може да се окажат проблем за клуба. 90min дори твърди, че на „Джузепе Меаца“ изпитват сериозни притеснения, че нападателят може и да не се озове в тима на Симоне Индзаги.

25-годишният нападател е желан горещо от Манчестър Юнайтед, особено след пропадането на сделката за Коди Гакпо, който избра Ливърпул в началото на седмицата.

Тюрам междувременно защитава цветовете на Борусия Мюнхенгладбах през изминалите почти 3 сезона, но фактът, че баща му е Лилиян Тюрам несъмнено го превръща в апетитна хапка за италианския футболен елит.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.