Last news in Fakti

21 Декември, 2022 20:33 3 836 0

Манчестър Юнайтед взима на безценица френски национал за заместник на Кристияно Роналдо

  • маркюс тюрам-
  • манчестър юнайтед-
  • борусия мюнхенгладбах

Нападателят прави сериозно впечатление с изявите си за Борусия Мюнхенгладбах

Манчестър Юнайтед взима на безценица френски национал за заместник на Кристияно Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед е напът да направи най-изгодната сделка в последните десетина години, като привлече на безценица френския национал Маркюс Тюрам, пише Bild.

Твърди се, че 25-годишният нападател ще бъде продаден от Борусия Мюнхенгладбах още през януари срещу едва €10 млн., тъй като контрактът му изтича през лятото и опциите за подновяване не са никак изгодни и за двете страни.

Синът на легендарния бранител Лилиян Тюрам записа 119 мача до момента за германския тим, като се разписа 41 пъти и даде 26 асистенции във всички турнири. Той се подвизава по цялата широчина на атаката и се отличава с високата скорост и внушителния си ръст.

„Червените дяволи“ имат отчайваща нужда от заместник на Кристияно Роналдо. Португалецът бе призрак през есенния полусезон, а сега дори вече не е част от състава, което оставя Ерик тен Хаг единствено с чупливия Антони Марсиал за върха на атаката си.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА