Last news in Fakti

20 Януари, 2023 09:00 1 881 7

В 8 от 10 тоалетни на стадиона на Тотнъм са открити следи от кокаин

  • арсенал-
  • тотнъм-
  • тоалетни-
  • кокаин-
  • манчестър юнайтед-
  • манчестър сити висша лига

Следи от забранени вещества са намерени и в тоалетните на "Олд Трафорд" след сблъсъка между Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити през уикенда

В 8 от 10 тоалетни на стадиона на Тотнъм са открити следи от кокаин - 1
Снимка:

Британското издание “Дейли Мейл” публикува обширен материал, посветен на нарастващия брой случаи на употреба на наркотици на по време на футболни мачове. Разследване на медията е установило, че следи от кокаин са били открити в 8 от 10 тоалетни на стадиона на Тотнъм след дербито на Северен Лондон между “шпорите” и Арсенал. Следи от забранени вещества са намерени и в тоалетните на "Олд Трафорд" след сблъсъка между Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити през уикенда.

“По никакъв начин не съм шокиран от тези данни. За хората, които работят във футбола, употребата на кокаин по време на мачове е много често срещана. Това се случва навсякъде, от Премиър лийг до по-ниските дивизии", коментира председателят на Асоциацията на служителите по футболна сигурност (FSA) Пол Люис.

“Много често получаваме съобщения за открити следи в тоалетни, на пода на трибуните и дори извън стадионите. Количеството наркотици, които феновете приемат на някои мачове, е феноменално. Това ги прави по-агресивни и няма съмнение, че е един от факторите, които допринасят за увеличаването на броя на инцидентите на мачовете”, добави Люис. Той каза още, че това е проблем, който продължава повече от десетилетие, но едва сега медиите му обръщат по-сериозно внимание.

Тотнъм и Манчестър Юнайтед излязоха с изявления, в които осъждат употребата на забранени вещества на стадионите и изразиха готовността си да сътрудничат на полицията и властите по въпроса.

Според британската полиция броят на феновете, на които е забранен достъпът до мачове поради употребата на забранени вещества през първата половина на настоящия сезон в Англия и Уелс, се е увеличил с 2,3 пъти в сравнение със същия период на миналия сезон. Броят на инцидентите с употреба на наркотици от феновете е скочил с 42%.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Г образен соросоид

    13 1 Отговор
    Що вие ванилия ли очаквахте да намерите ?!
  • 2 някой си няма представа от живота !!!

    7 0 Отговор
    е моля ви се това е несериозно да го правите на новина и то точно в англия където ти го доставят на адрес с телефонно обаждане като пица …!
  • 3 ПЗИТАНО 20

    5 1 Отговор
    И при нас е така
  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 0 Отговор
    Явно двете вече са били почистени‼️
  • 5 мммда

    5 1 Отговор
    ми то наркотиците по големите градовете на запад са на всяка крачка и са по- разпространени вече от цигарите.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Говедаров

    1 0 Отговор
    А в с. Подуене, Софийско , как е ? Там какво са намерили- книги и празни бутилки от сокове ли ?