Last news in Fakti

22 Януари, 2023 16:00 1 313 0

Манчестър Юнайтед иска да продължи договора на аржентински талант за цели 8 години

  • манчестър юнайтед-
  • алехандро гарначо-
  • висша лига-
  • футбол-
  • договор

Това обаче не се харесва на офанзивния футболист и неговите представители

Манчестър Юнайтед иска да продължи договора на аржентински талант за цели 8 години - 1
Снимка:

Манчестър Юнайтед води преговори с аржентинския талант Алехандро Гарначо за удължаване на договора му. "Червените дяволи" са изключително доволни от представянето на младока и искат да продължат контракта му за цели 8 години.

Това обаче не се харесва на офанзивния футболист и неговите представители. Гарначо е склонен да преподпише с Манчестър Юнайтед, но за максимум 4 години. На "Олд Трафорд" обаче смятат да включат клауза за откупуване в договора му, като по този начин го убедят да преподпише за по-дълъг период от време.

Настоящият договор на Гарначо с Юнайтед изтича през лятото на 2024 година. Очаква се двете страни да продължат преговорите в следващите месеци.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА