Last news in Fakti

24 Януари, 2023 09:36 686 0

Луис Енрике най-възможен за треньор на Бразилия

  • луис енрике-
  • бразилия-
  • национален селекционер-
  • футбол-
  • треньор

Нещо напълно възможно след като президентът на Бразилската футболна федерация - Еналдо Родригес, посочи, че “селесао” се нуждае не от местен, а от чуждестранен селекционер

Луис Енрике най-възможен за треньор на Бразилия - 1
Снимка: БГНЕС

Четирима нови имена се спекулират за селекционерския пост на националния отбор на Бразилия. Според испаниското радио Cadena Ser това са Карло Анчелоти, Жозе Моуриньо, Зинедин Зидан и Луис Енрике.

Доскорошните спекулации спрягаха Джосеп Гуардиола и Юрген Клоп, но според последните данни двамата специалисти не влизат в плановете на Бразилската футболна конфедерация.

Новите предположения обаче също могат да се окажат неверни. Фактът, че Анчелоти ръководи Реал Мадрид, а Моуриньо е начело на Рома усложнява възможните преговори. Зидан пък не изглежда много заинтересован да се върне на треньорската скамейка. Това прави най-възможен кандидат за поста Енрике.

Нещо напълно възможно след като президентът на Бразилската футболна федерация - Еналдо Родригес, посочи, че “селесао” се нуждае не от местен, а от чуждестранен селекционер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА