Last news in Fakti

18 Февруари, 2023 21:00 853 1

Саша Илич: Не даваме лесно първото място!

  • саша илич-
  • цска-
  • футбол-
  • ботев пловдив

Треньорът на ЦСКА разкри, че все пак е имало неща, които не е харесал в представянето на "червените"

Саша Илич: Не даваме лесно първото място! - 1

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, коментира победата с 3:1 срещу Ботев. Той разкри, че все пак е имало неща, които не е харесал в представянето на "червените".

"Той наистина говори много. Днес той и целият отбор си заслужиха похвалите", започна той шеговито относно Дюкенс Назон, който даваше интервю пред DIEMA SPORT преди него.

"Честитя на футболистите за победата, благодаря на феновете за подкрепата. Трябва да кажа, че все пак имаше някои моменти, които не ми харесаха. Ще се опитаме на тренировките да изчистим тези неща", сподели наставникът.

"При резултат 2:0 започнахме да играем малко по-несериозно и бяхме наказани. През второто полувреме реагирахме отлично и мисля, че победихмо абсолютно заслужено. Разликата е, че когато водихме с 3:1 тогава контролирахме мача, а при 2:0 футболистите повече се забавляваха и не контролираха топката", допълни Илич.

"Бяхме първи и след есенния полусезон. Направихме две победи, не даваме лесно първото място. Вече мислим към следващия мач. Подкрепата на феновете дава нови сили на футболистите и те играят по-добре. Само с добра игра и резултати можем да напълним "Армията", което е нашето желание. Никога няма да имаме твърди титуляри и резерви. Зависи от моментната форма на играчите и противника кои ще играят", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    0 2 Отговор
    Не се надявам ЦСКА да станат шампиони, също и Ферари, ама може за една година и двете да се случат. Миналата беше много тежка, Реал взеха шл, на Меси му подариха световното. Ама то като ги видиш французите...
    Ливърпул духаха супата навсякъде.
    Интер се даде на Милан.