Last news in Fakti

23 Февруари, 2023 22:19 1 059 1

Шериф поднесе една от изненадите в Лигата на конференциите, отстрани Партизан

  • лигата на конференциите-
  • шериф-
  • партизан-
  • футбол

Първата среща между двата тима бе спечелена от сръбския гранд с минималното 1:0

Шериф поднесе една от изненадите в Лигата на конференциите, отстрани Партизан - 1
Снимка: БГНЕС

Шериф поднесе една от изненадите в днешната вечер в Лигата на конференциите и успя да отстрани Партизан, след като надделя с 3:1 като гост в Белград. Първата среща между двата тима бе спечелена от сръбския гранд с минималното 1:0.

Днешната вечер също започна отлично за играчите на Гордан Петрич, които успяха да излязат напред още в 14-ата минута, когато Куинси Мениг бе изведен сам срещу вратаря и успя да направи 1:0.

Шериф поднесе една от изненадите в Лигата на конференциите, отстрани Партизан
Снимка: БГНЕС

Гостите обаче не смятаха да се предават и възстановиха равенството само няколко минути по-късно, когато Седрик Бадоло се разписа от дузпа. Футболистите на Роберто Бордини нанесоха своя сериозен удар в рамките на няколко минути.

Мохамед Диоп даде преднина на Шериф в добавеното време на първата част, когато получи на границата на наказателното поле и с великолепен удар матира вратаря на домакините за 1:2.

Шериф поднесе една от изненадите в Лигата на конференциите, отстрани Партизан
Снимка: БГНЕС

Именно Диоп отбеляза ново попадение на своята сметка в самото начало на втората част, което се оказа и напълно достатъчно за преминаването на Шериф напред в турнира.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    0 0 Отговор
    Силата на руското Приднестровие Е и спонсорите де