Last news in Fakti

19 Март, 2023 10:59 2 050 3

Феновете на Арсенал обвиняват Ким Кардашиян за загубата в Лига Европа

  • ким кардашиян-
  • лига европа-
  • арсенал-
  • футбол-
  • спортинг лисабон

Поддръжниците на тима от северен Лондон се позоваха на "проклятието на Кардашиян" в Twitter

Феновете на Арсенал обвиняват Ким Кардашиян за загубата в Лига Европа - 1
Снимка: Instagram

Феновете на Арсенал обвиняват Ким Кардашиян за поражението от Спортинг Лисабон след дузпи в 1/8-финалите на Лига Европа.

Поддръжниците на тима от северен Лондон се позоваха на "проклятието на Кардашиян" в Twitter. Corriere dello Sport публикува някои от коментарите: „Кажете ѝ никога повече да не идва на нашите мачове“, "Проклятието на Ким удря отново", "Тя дойде на Емирейтс и ние загубихме?, "Трябва да отиде на следващия мач на Манчестър Сити".

Ким беше на стадиона със сина си Сейнт Уест, който е фен на "топчиите", а след мача знойната брюнетка обеща да се върне на "Емирейтс", когато Арсенал празнува титлата.

"Проклятието на Кардашиян" е рядко явление, което засяга мнозинството от мъжете в близкото обкръжение на клана Кардашиян. Докато жените от семейството стават по-богати и по-известни, мъжете, до които се докоснат, изпадат в криза и тръгват надолу.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На два леви крака

    8 0 Отговор
    третият им виновен!
  • 2 ГРАД КАРНОБАТ

    8 0 Отговор
    Аа таз оригиналната Кардашанка от 6-те Кардашанки, е най-отврат, с тоа ПЛАСТМАСОВ ГАС.

    Плюс че откаченият Кание Уест и е разработвал ПАРАПЕТА години, та сега ХЛОПА.
  • 3 Д. Иванков

    2 0 Отговор
    И Десислава идваше на моите мачове, ама си ги печелехме. После си наблъска джуките със силикон и почнахме да губим. Явно на съдиите не им харесва изкуственото.