Last news in Fakti

5 Април, 2023 08:30 996 1

Фрайбург изхвърли Байерн от Купата на Германия с дузпа в края

  • байерн мюнхен-
  • фрайбург-
  • футбол-
  • купа на германия

Победният гол за гостите дойде от дузпа в последните секунди на двубоя

Фрайбург изхвърли Байерн от Купата на Германия с дузпа в края - 1

Фрайбург победи с 2:1 Байерн Мюнхен в четвъртфиналите за Купата на Германия. Победният гол за гостите дойде от дузпа в последните секунди на двубоя.

В 12-ата минута Лирой Сане бе близо до гола. Той демонстрира невероятните си умения, пробивайки до границата на наказателното поле. След това шутира, но на сантиметри встрани от левия напречен стълб.

Седем минути след това баварците поведоха. Йозуа Кимих изпълни ъглов удар, а топката засече Дайо Упамекано, който я прави в мрежата за 1:0.

Отговорът на гостите от Фрайбург не се забави. В 27-ата минута Николас Хьофлер стигна до отбита топка и я изстреля към вратата, въпреки че бе извън пеналтерията на Байерн. Тя попадна в десния ъгъл и така равенството бе възстановено.

В 33-ата минута Томас Мюлер засече центриране и насочи топката към вратата, но тя прелетя близо до гредата. В края на първото полувреме Томас Мюлер отново имаше добър шанс да се разпише. Неговият удар обаче бе спрян от защитник на Фрайбург на голлинията.

Бенжамен Павар също бе близо до попадението в 62-ата минута, когато отскочи високо, за да засече центриране от конрнер. На удара му обаче липсваше точност и топката срещна напречната греда, а след това излезе.

Удар на Сане в 69-ата минута рикошира в корнер, а последвалото коварно центриране от ъглов удар на Кимих бе избито от играч на гостите.

Драмата настъпи в 93-ата минута, когато Джамал Мусиала игра с ръка в собственото си наказателно поле и заради това Фрайбург получи дузпа. Лукас Хьолер бе точен от бялата точка и не остави никакъв шанс на Ян Зомер. С този гол в самия край на двубоя Фрайбург елиминира Байерн от Купата.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    1 2 Отговор
    Кво стана бе Мюмюнхен??? И с Тухлата начело, същото