Last news in Fakti

5 Април, 2023 10:30 1 442 2

Славия ще търси нов треньор през лятото?

  • славия-
  • златомир загорчич-
  • футбол

Загорчич почти сигурно ще остане на „Овча купел“ до лятото, но после е възможно да напусне тима, за да опита ново предизвикателство

Славия ще търси нов треньор през лятото? - 1

Наставникът на Славия – Златомир Загорчич, реши да се прибере в родния си Нови Сад в Сърбия за кратко поради лични дела. По-късно в сряда Заги трябва да изведе „белите“ за първа тренировка след загубата и отпадането от Локомотив София за SESAME Купа на България. Очаква се след заниманието да има среща с ръководството на клуба.

Загорчич почти сигурно ще остане на „Овча купел“ до лятото, но после е възможно да напусне тима, за да опита ново предизвикателство.

Това е втори престой на сърбина начело на Славия след кратко прекъсване. За първи път той пое „белите“ през пролетта на 2017-а година. Година по-късно спечели купата, а през 2020-а година и бронзовите медали в шампионата.

Смята се, че Заги е имал намерение да си тръгне още сега, но е преценил, че заради футболистите и колектива ще остане до края на сезона с амбицията да спечели евроквота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    3 0 Отговор
    Нещо много станаха дето ще печалят евроквоти...
  • 2 Нови Сад

    0 0 Отговор
    Правилно е решил. Човек да му се чуди защо стои тук? С неговите качества навсякъде ще си намери работа и най-важното - няма да има мачове, които не зависят нито от него, нито от футболистите. Където има феърплей, добрите треньори се ценят, където няма феърплей- всеки може да е треньор- нещата не се решават на терена.