Last news in Fakti

5 Април, 2023 13:00 2 193 9

Пике: Не знаете какви съобщения получих! Много съм разочарован от обществото, в което живеем!

  • жерар пике-
  • футбол-
  • барселона-
  • шакира

Модерно е да се води такъв спор, от разстояние, другият не се замисля какви последствия може да има на психическо ниво върху човека, който е обект на тези ужилвания

Пике: Не знаете какви съобщения получих! Много съм разочарован от обществото, в което живеем! - 1

Жерар Пике заяви, че е разочарован от отношението на Шакира. Това той стори в разговор с испанския журналист Жерар Ромеро в Twitch.

"Модерно е да се води такъв спор, от разстояние, другият не се замисля какви последствия може да има на психическо ниво върху човека, който е обект на тези ужилвания.

Тя е латиноамериканка. Не знаете какви съобщения получих от феновете ѝ. Не ме интересува, защото те са хора, които не познавам. Защо да ме е грижа за тях? За мен те са нула. Няма да ги срещна в живота си, те са като роботи.

В личен план тя се справя много добре, тя е най-добрата, но изобщо не мисли за другия човек. Какво трябва да се случи? Нека някой се самоубие и ние да кажем: "О, прекалихме ли?! "Много съм разочарован от обществото, в което живеем", заяви Пике.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айзомби

    2 11 Отговор
    Най-големия паразит.По-слаб футболист от него нее имало от десетилетия.Ако бях аз треньор на барса не само нямаше да е на скамейката ами и картофи нямаше да му дам да сее.
  • 2 Скорпи

    9 1 Отговор
    Пике...мизерници дал Господ...Нещата са между теб и Шакира..можеше да се разделите като приятели...Певицата постигна ли нещо с тези песни и раздухването на проблема...НЕ...Или го е обичала много или и е такъв характера....може би е второто...

    Коментиран от #3

  • 3 Латинките са огън!

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Скорпи":

    Горят от стфаст, нараниш ли ги, обаче, гориш ти! Демек, преди да лапнеш цялото яйце, виж дали ще може да излезе отзад!
  • 4 Тоз е мноо прос

    6 3 Отговор
    Нормално! Футболист...
    Тъп като всеки друг....

    Коментиран от #7

  • 5 цербер

    4 0 Отговор
    Нека някой се самоубие и ние да кажем: "- О, прекалихме ли?! ". Много съм разочарован от обществото, в което живеем!"- заяви Пике.
  • 6 Не само

    10 1 Отговор
    Футболист, но и съвършен Егоцентрик!
    Тя се справяла добре - ти сигурен ли си, че е добре?
    Била латиноамериканка, ти това не го ли знаеше?
    Имала много фенове, а къде са твоите фенове да те подкрепят?
    И естествено за децата нито дума.
    Защо ли тази световна, много популярна звезда избра точно този?

    Коментиран от #8

  • 7 Доказателството

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тоз е мноо прос":

    "За мен те са нула. Няма да ги срещна в живота си, те са като роботи." Говори така за хората после пак се чуди защо те псували... Къв си ти бре???
  • 8 Защото жените се влюбват с ушите

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Не само":

    Научи се да лъжеш, без угфизения. Да обещаваш всичко, убедително, с ясното съзнание, че нямаш никакво намерение да си изпълниш обещанията, и ще имаш всяка жена която поискаш. Останалото нужно са малко(наистина малко) излишни пари, и много свободно време, за да и пълниш ушите с бълвочите си.
  • 9 въпросче

    1 0 Отговор
    Тя била латино-американка. Виж ти! Че Шекеринката не говори ли испански език? Не сте ли се разбрали отведнъж? В Колумбия официален език е испанският. Само в Бразилия се говори португалски.