Last news in Fakti

18 Май, 2023 22:30 959 1

Тайсън Фюри иска бой през лятото у дома независимо от всичко

  • тайсън фюри-
  • франк уорън-
  • бокс-
  • спорт

Шампионът в тежка категория на WBC публично помоли своя промоутър Франк Уорън да му осигури мач

Тайсън Фюри иска бой през лятото у дома независимо от всичко - 1

Тайсън Фюри иска бой през лятото у дома в Англия независимо от всичко. Шампионът в тежка категория на WBC публично помоли своя промоутър Франк Уорън да му осигури мач. Феновете са свикнали с ултиматумите и исканията на Фюри в социалните медии, но той никога не е изпращал такъв на собствения си тим – поне така беше до днес, когато той излезе в Instagram, за да „предизвика“ Франк Уорън от Queensberry Promotions да му намери противник.

„Днес отново във фитнеса и ето моето предизвикателство. Предизвиквам Франк Уорън да ми осигури битка в Северозападна Англия в най-скоро време. Юли, август – винаги, когато ти си готов, Франк, аз ще бъда готов“.

Фюри не се е бил от декември, когато размаза за трети път Дерек Чисора. Очакваше се през пролетта да има битка за безспорната титла срещу Олександър Усик, но преговорите се провалиха. Сега се чака двамата да се договорят за бой през декември в Саудитска арабия.

„Нека го направим на футболен стадион. Не е проблем. Намери ми опонент и ще го нокаутирам, Франк. Ето го Франк Уорън. Направи го, Франк. Тъй като така наречените големи кучета не искат нищо до декември, а аз съм готов да се бия сега! Хайде!"

Въпреки всички приказки за пари от Близкия изток, Фюри иска да зарадва феновете в родния си град, като се бие в Обединеното кралство.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пълен цирк..

    1 0 Отговор
    Просто правят шоу за да вдигнат ставките - и накрая ще стане една глупост като боя на Мохамед Али с японския каратист през 1975.Японецът всичките рундове лежеше по гръб и риташе въздуха като кон кога го подковават,а Али подскачаше около него и въобще не се докоснаха.Обаче събраха един камион пари..