Last news in Fakti

18 Май, 2023 23:00 1 698 1

Анди Руис поискал 20 млн. за бой с Тайсън Фюри

  • анди руис-
  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт

Предполагаше се, че Циганския цар ще се изправи срещу Олександър Усик за безспорната титла в тежка категория, но тази битка се провали в последния момент, когато отборът на украинеца се оттегли поради финансови условия за реванша

Анди Руис поискал 20 млн. за бой с Тайсън Фюри - 1

Тайсън Фюри наруши мълчанието си в социалните медии и разкри защо потенциалните преговори за лятна битка са се провалили. Фюри не се е бил, откакто победи стария си приятел Дерек Чисора за трети път миналия декември. Предполагаше се, че Циганския цар ще се изправи срещу Олександър Усик за безспорната титла в тежка категория, но тази битка се провали в последния момент, когато отборът на украинеца се оттегли поради финансови условия за реванша.

Франк Уорън, промоутърът на Фюри в Обединеното кралство, призна, че намирането на противник за шампиона на WBC през лятото се е оказало проблематично. Анди Руис-младши беше фаворит на един етап, но Уорън го изключи поради прекомерни финансови изисквания, а сега Тайсън разкри в Instagram колко точно е искал бившият шампион.

„Бях извън Instagram за известно време, бях на почивка, разхлаждах се, тренирах, ядях. Просто искам да кажа на всички, че искам да нокаутирам всички тези дяволи. Не съм се бил от декември по моя вина, опитах се да се бия с Усик и той не иска нищо, опитах се да се бия с Ей Джей, той не иска. Анди Руис е поискал 20 милиона долара, глупаво малко коп**е, не знам откъде ги взема. Жан беше добра малка битка, но Джойс иска неговия реванш, така че това не може да случи сега“.

„Търся да се бия с когото и да било, на всяко място, нямам търпение да се бия с Усик, Ей Джей, майната ти ще те разкарам, защото съм най-лошиото коп**е на планетата.”

Жан е задължен по договор да направи реванш срещу Джо Джойс, което повдига въпроса с кого ще се изправи световният шампион в тежка категория следващия мач.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1111

    6 0 Отговор
    Дебелия да не се подценява... Всъщност той е един от малкото, който може да изненада дори Фюри.